Wij zetten uw unieke merk kracht bij, door u een visuele identiteit te geven waar u trots op bent! Dit doen wij door uw boodschap met onze strakke en frisse stijl naar uw klanten te communiceren, om uw merk nog beter op de kaart te zetten!  

Visuele identiteit
De visuele identiteit is de weergave van uw merk. Uw boodschap laten wij door onze strakke en frisse stijl krachtig overkomen met een combinatie van een logo, huisstijl en website. Op deze manier komt uw merk tot leven.      


Hoe gaan we te werk?
Samen met onze opdrachtgevers proberen we tot de essentie van hun merk te komen. Wij luisteren goed en bepalen hoe we de wens van de klant kunnen omzetten in een sterk visueel ontwerp. We maken daarbij duidelijke keuzes en zijn consistent in de uitvoering. Van visitekaartje tot website en van logo tot brochure. 

Het werk van Newminds is toegankelijk, fris en krachtig. Zonder overbodige elementen en veel oog voor detail. Wij proberen onszelf altijd weer te overtreffen!

Bij Newminds draait alles om communicatie. Communicatie met u: persoonlijk, benaderbaar en transparant. Uw communicatie met uw klant: krachtig, helder en effectief.

 
NM_web19_eye_expertise.gif
 

 
 

Xpector

Visuele identiteit

JD Traffic Safety Systems

Visuele identiteit

 
 

Inspiratie is nooit ver weg

Inspiratie is nooit ver weg

 
 

Ontstaan in de polder,
werkzaam in Amsterdam

Missie
Newminds staat voor vakmanschap, maatwerk en verfrissende ideeën. Wij zorgen dat de boodschap van de klant naar zijn/haar doelgroep helder gecommuniceerd wordt. 

Visie
Wij willen met klanten werken die met passie hun bedrijf runnen. Wij willen aan het ondernemerschap van onze klanten bijdragen om samen tot prachtige resultaten te komen.

 

Wij laten uw logo een verhaal vertellen

Laat ons weten hoe wij uw verhaal in een nieuw logo kunnen weergeven. Neem contact met ons op! Hoe hebben we dat bij Newminds gedaan?

 
1.  Creatieve ideeën  De essentie van Newminds is creatieve en unieke concepten bedenken en deze vertalen naar mooie grafische ontwerpen.

1. Creatieve ideeën

De essentie van Newminds is creatieve en unieke concepten bedenken en deze vertalen naar mooie grafische ontwerpen.

2.  Verbinding ‘ne w  &  m inds’  De W en M van de twee losse(new & minds) woorden worden een golf met elkaar verbonden. Zo vormt het één geheel.

2. Verbinding ‘new & minds’

De W en M van de twee losse(new & minds) woorden worden een golf met elkaar verbonden. Zo vormt het één geheel.

3.  Verwerkt in het logo  Het eindresultaat; een uniek beeldmerk wat de essentie van het bedrijf op een subtiele manier weergeeft.

3. Verwerkt in het logo

Het eindresultaat; een uniek beeldmerk wat de essentie van het bedrijf op een subtiele manier weergeeft.

 
NM_web19_night_bckgr.png

Onze referenties

NM_web19_JD.png
NM_web19_zeker2.png
NM_web19_xpector.png
NM_web19_brasseria.png
NM_web19_frieteria.png
NM_web19_polygraphic.png
NM_web19_TT.png
NM_web19_suitup2.png
NM_web19_tarboosh2.png
NM_web19_dreamworld.png
NM_web19_RCO.png
NM_web19_brabetech.png
NM_web19_taupe_bckgr.png